Kategorijos
Uncategorized

romėniškas puodas. Nuomonės ir apžvalgos 2021 m. Vasario mėn

Kuris romėnų puodas yra geriausias? Siekdami rasti atsakymą į šį klausimą, išanalizavome vartotojų paskelbtas nuomones ir paaiškėjo, kad tai yra modelis Pataki Keramia Gaja 10001. Tai yra rankų darbo patiekalas, kurio talpa yra 7 litrai, o tai leidžia paruošti skanų patiekalą didesnei šeimai ar draugų grupei. Į indus nereikia dėti riebalų, todėl jie yra mažiau kaloringi ir kupini vitaminų bei kitų maistinių medžiagų. Puodas yra glazūruotas ir atrodo labai įdomus. Jis turi dangtį, dekoruotą patraukliu daržovių motyvu. Antras pagal populiarumą produktas yra „Pataki Keramia Europa 10022“. Puodo talpa 5 l, ovalo formos. Jį be problemų galima naudoti orkaitėje, ji tikrai į ją tilps. Pažymėtina įdomiai dekoruota danga, kurios centre išraižyta žuvis, apsupta kriauklėmis ir jūrų žvaigždėmis. Reitinge taip pat yra keletas kitų romėnų laivų, verta su jais susipažinti.

palyginimo lentelė

Privalumai

Trūkumai

Santrauka

Pasiūlymai

Kokį romėnišką puodą pirkti?

Pirkinių vadovas

Skanaus, naudingo patiekalo paslaptis slypi ne tik ingredientuose, kurie buvo naudojami jam ruošti. Nors, žinoma, tai yra labai svarbu. Tačiau daug kas priklauso nuo to, kokius indus gaminame gamindami. Kitas efektas leidžia mums gauti kepsninę, greitpuodį, garų troškintuvą, įprastą keptuvę ar viryklę ir dar vieną romėnišką puodą, apie kurį kalbama šiame vadove. Tai paprastas virtuvės prietaisas, kuris šimtmečius buvo naudojamas visame pasaulyje. Taigi pasitikėkime savo protėviais, kurių virtuvė, nors ir paprasta, bet buvo ir skani. Mes žinome, kad perkant virtuvės reikmenis visada kyla klausimų, todėl mes jums pasakysime, į ką atkreipti dėmesį perkant tokį patiekalą ir kurį romėnų puodą pasirinkti.

Romėniškas puodas – kas tai?

Pradėkime nuo pradžių, t. Y. Kas yra romėniškas puodas ir kokius efektus jis leidžia pasiekti. Visų pirma, jūs turite žinoti, kad tai yra indas, pagamintas iš specialaus, stipriai degto molio. Toks produktas žmonijai buvo žinomas šimtmečius. Tokiame puode naudojamas vandens garų cirkuliacijos procesas, susidarantis ant jo sienų. Kadangi šonai yra akyti, jie lengvai sugeria vandenį. Norėdami gauti reikiamą efektą, pamerkite tokį puodą vandenyje – geriausia 15 minučių prieš gaminant. Tačiau čia turime pabrėžti, kad prieš pirmą naudojimą paprastai rekomenduojama jį mirkyti mažiausiai 2 valandas (daug kas priklauso nuo gamintojo rekomendacijų).

Kodėl verta pirkti tokį indą?

Pirmiausia turime atkreipti dėmesį į tai, kad romėniškame puode paruošti patiekalai yra sultingi, nedega, be to, jie lengvai virškinami. Taip yra dėl to, kad ruošdami maistą nenaudojame riebalų, todėl patiekiame sveikesnius ir mažiau kaloringus patiekalus. Be to, paruošti patiekalai neišsausėja, o maistinės medžiagos, esančios produktuose, neišgaruoja veikiamos aukštos temperatūros. Be to, tokį puodą galima naudoti orkaitėje – tiek duonai, mėsai, daržovėms ar pyragams kepti, bet ir tiesiai ant viryklės. Taigi tai puikus, daugiafunkcinis pasiūlymas bet kuriai virtuvei.

Medžiaga yra pagrindas

Rinkoje rasite daugybę produktų, vadinamų romėniškais puodais, tačiau kai kurie iš jų nenusipelno šio pavadinimo. Todėl jūs turite žinoti, iš ko toks patiekalas turėtų būti pagamintas, kad jame iš tikrųjų galėtumėte paruošti skanius patiekalus, išsaugodami vertingus ingredientus. Geros kokybės šio tipo produktas gaminamas tik iš degto molio. Jo negalima padengti glazūra, nes tai apsaugo nuo vandens garų cirkuliacijos. Taip pat verta paminėti, kad rinkoje yra modelių, kurių sienos ir dugnas yra padengtas specialiu akytu paviršiumi, kuris ilgą laiką garantuoja indo savybių išsaugojimą.

Forma – kuris romėniškas puodas yra geriausias?

Rinkoje yra apvalių ir pailgų puodų, panašių į keptuves. Kuris modelis bus geriausias? Tiesą sakant, daug kas priklauso nuo mūsų poreikių. Jei dažnai kepsite mėsą ar žuvį, patogiausias bus pailgas patiekalas. Geriausias variantas yra įsirengti du skirtingus gaminius. Turėkite omenyje, kad tokia medžiaga kažkaip sugeria kvapus, todėl jei norite kepti ir mėsą, ir pyragus puode, geriausia turėti du atskirus puodus, kad jūsų pyragai ar duona nekvepėtų kepimu.

Talpa taip pat yra svarbi

Svarbu pasirinkti tinkamą talpą. Rinkoje yra nuo 2 iki 6 litrų modelių, tačiau neabejotinai populiariausi yra 4-5 litrų modeliai, kurie ne tik lengvai telpa orkaitėje, bet ir leidžia paruošti gana daug maisto. Jei turite didesnę šeimą, nepakenks rinktis erdvesnį romėnišką puodą.

Mirkymas – tai taip pat svarbu

Kiekvienas indas yra skirtingas, o gamintojai turi skirtingas puodo mirkymo vandenyje rekomendacijas. Todėl verta patikrinti, ar tai bus 15 minučių – 20 minučių ar ilgiau. Nepamirškite, kad prieš pirmą naudojimą mirkymo laikas paprastai yra maždaug 2 valandos – 3 valandos. Todėl turėtumėte perskaityti vadovą ir sužinoti, kaip šis procesas turėtų vykti. Jei kiekvieną kartą turite pamirkyti puodą valandą ar dvi, tai tikrai atbaidys jus nuo puodo naudojimo.

Kaina – kada verta pirkti tam tikrą modelį?

Kaina mums visada svarbi. Todėl negalime ignoruoti šio aspekto. Pirmiausia turite atsiminti, kad geras puodas kainuoja nedaug. Nors rasite maždaug 50 zlotų modelių, geriau atkreipti dėmesį į šiek tiek brangesnius. Daugiausia kalbama apie medžiagų kokybę ir puodo gaminimo būdą. Ypač rekomenduojami rankų darbo gaminiai, kurie, kaip žinote, yra šiek tiek brangesni. Verta patikrinti mūsų rekomenduojamų modelių, įskaitant rankų darbo, reitingą. Rasite ten Romėniški puodai geromis kainomis.

Atminkite, kad puodas keičiasi

Daugelis žmonių pamiršta, kad visi keraminiai puodai laikui bėgant keičia spalvą. Romėniškų puodų atveju medžiaga dažnai tamsėja. Kiekvienas gamintojas įspėja apie tokius pakeitimus. Deja, daugelis vartotojų apie tai pamiršta, todėl jiems kyla nepalanki nuomonė apie produkto išvaizdą. Vadovaudamiesi mūsų patarimais, tikrai rasite sau tinkamiausią modelį.

Geriausi romėniški puodai 2021 m

Sveikos gyvensenos mada nemažėja, perkame biologinius produktus, valgome daugiau daržovių, rapsų aliejų keičiame kokosu, o vietoj kiaulienos mūsų lėkštėje atsiduria vištiena. Vis dėlto nežinome, kad patys patiekalai gali padėti paruošti sveikesnius patiekalus nenaudojant riebalų, tačiau vis tiek skanūs, kvapnūs ir traškūs. Toks produktas yra romėniškas puodas, kuriame paruošime sveikesnę lazanijos, pyrago ar duonos versiją. Mūsų Romos puodų reitingas yra puikus geriausių tokio tipo puodų, esančių Lenkijos rinkoje, derinys.

Mūsų rekomendacijos

Pataki Keramia Gaja 10001

1. Pataki Keramia Gaja 10001Pirmajame sąraše yra klasikinis romėniškas puodas „Pataki Keremia Gaja 10001.“. Tai molio modelis, pagamintas iš glazūruoto ir glazūruoto. Jo viršelis dekoruotas daržovių motyvu. Tai geriausias romėniškas puodas, kurį galime rasti Lenkijos rinkoje, kurio dėka kepimas tampa daug malonesnis. Šio modelio gamintoja yra Vengrijos įmonė „Petaki Keremia“, kuri siūlo tokio tipo gaminius, žinoma, rankų darbo beveik 100 metų.

2007 m. Įmonei buvo suteiktas „Rankdarbių meistriškumo“ vardas. Įmonės gaminiai turi labai gerą reputaciją tarp profesionalių virėjų ir maisto gaminimo entuziastų. Šis modelis buvo mūsų sąrašo viršuje dėl aukštos kokybės ir patrauklios kainos – apie 109 zlotų už vienetą.

Akivaizdu, kad svarbų vaidmenį vaidino ir itin glostančios vartotojų nuomonės. Be to, puodo matmenys taip pat yra privalumas: 37,0 cm x 25,0 cm x 18,0 cm ir 7,0 l talpos, o tai leidžia paruošti valgį visai šeimai. Puikus šio tipo puodų privalumas yra tas, kad jis leidžia paruošti sveikus ir skanius patiekalus nenaudojant riebalų.

Dėl tinkamos struktūros puode paruošti patiekalai yra sultingi, skanūs ir, kas svarbu, juose išlieka visi vitaminai ir mineralai.

Pirmasis produktas, kurį norime pristatyti, yra Pataki Keramia Gaja 10001. Tai jis geriausias romėnų puodas 2021 m. Produktas yra glazūruotas modelis, pagamintas rankomis iš molio. Prieš naudojimą indą pamirkykite vandenyje. Jis absorbuojamas į molyje esančias poras, o kepant išsiskiria vandens garai, o tai turi įtakos indų sultingumui.

Privalumai

Pažvelk:

Puodas buvo padengtas glazūra, todėl atrodo gražiai. Be to, dangtelis dekoruotas daržovių motyvu, kurio dėka tai bus graži dekoracija bet kurioje virtuvėje.

Rankų darbo:

Puodas yra rankų darbo. Verta paminėti, kad 2007 m. Patakiui buvo suteiktas „Rankdarbių meistriškumo“ vardas.

Kaina:

Atsižvelgiant į tai, kad tai yra rankų darbo laivas, jį galima įsigyti už itin patrauklią kainą – maždaug po 110 PLN.

Matmenys:

Produkto matmenys yra 37,0 cm x 25,0 cm x 18,0 cm, o talpa – 7,0 l. Tai labai didelis indas, leidžiantis pasigaminti valgį keliems žmonėms.

Sultingi sveiki patiekalai:

Puodas suteikia mums galimybę paruošti sveikus patiekalus nenaudojant riebalų. Galite būti tikri, kad jie bus sultingi, kupini vitaminų ir skonių.

„Pataki Keramia Europa 10022“

Kitas mūsų pasiūlymas yra klasikinis romėniškas puodas su gražiai dekoruotu, elegantišku dangčiu. Tai produktas, pagamintas iš molio, o tada glazūruotas.

Inde galime paruošti sveikus patiekalus nenaudodami riebalų, kurie išlaiko skonius, aromatus, taip pat vitaminus ir mineralus. Tai romėniškas puodas, tinkamas gaminti gardžius kepsnius, troškinius ir daugelį kitų patiekalų.

Tai žinomos Vengrijos bendrovės „Pataki Keramia“ produktas, kurį 2007 m. Vengrijos prekybos rūmai apdovanojo „Rankdarbių meistriškumo“ titulu. Daugiau nei 100 metų patirtis gaminant tokio tipo puodus garantuoja, kad investuojame į tvirtą produktą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *